více

 

%name%

%text%

x %fb-like%

Nevšední teambuildingové aktivity pro firmy

Umístění našeho hotelu poblíž Tiských stěn, Děčínského Sněžníku a uprostřed rybníků a lesů Českého Švýcarská přímo vybízí k netradičnímu zpestření vaší firemní akce, firemního školení nebo teabuildingů s kolegy. Zamýšleli jsme se nad konceptem aktivit pro firemní akce a naši nabídku tradičních outdoorových aktivit jsme doplnili také o ty netradiční, využívající lokalitu našeho hotelu v Českém Švýcarsku.  Prohlédněte si kompletní přehled aktivit, které jsme schopni realizovat.

Projděte si ochutnávku těch nejlepších aktivit

Aquazorbing na ostrovských rybnících – nenáročná, ale velmi zábavná aktivita. Zkuste v aquazorbupřejít po hladině našeho rybníka!

Přechod nad skalní propastí – maximální adrenalin. S dvojím jištěním přejdete po slack-line mezi dvěma věžemi v Ostrově nad hlubokou propastí!

Sjezd stolové hory na koloběžce – po cca 6km pěším výletu na vrchol Děčínského Sněžníku sjedete z hory zpět do hotelu na terénní koloběžce.  Je to krásná a fyzicky nenáročná aktivita s neopakovatelnými výhledy do krajiny. Disponujeme flotilou patnácti koloběžek

Horolezecký kurz – pod vedením zkušených horolezců zdoláte skalní masivy blízkých Ostrovský stěn

John Deere race – už jste někdy závodili v týmech na traktorech? John Deere jsou skutečnými Rolls-Royce mezi traktory! Pod stolovou horou se rozdělíte na dva týmy, vyhrává rychlejší a šikovnější tým, který dokáže co nejrychleji kleštěmi naložit balík a projet slalomovou trať! 

            

x