více

 

%name%

%text%

x %fb-like%

Nové wellness centrum Ostrov 2014

Součástí služeb hotelu Ostrov je wellness centrum s krytým vyhřívaným bazénem, vířivkou, finskou saunou i masážemi. Poptávka po kvalitním odpočinku neustále roste, a proto jsme se začátkem roku 2014 pustili do celkové rekonstrukce hotelového wellness a rozšířili jsme též nabídku služeb i spa procedur. Inspiraci jsme hledali u těch nejlepších českých, rakouských a slovenských wellness hotelů. Na jaře roku 2014 jsme proto začali s rekonstrukcí a těšíme se na výsledek i spokojenost našich hostů.

Jak probíhá rekonstrukce za provozu?

Uvědomujeme si důležitost relaxace pro vás, naše hosty, nejen při wellness pobytech, proto rekonstrukci provádíme s uzavírkami prostor jenom po nejnutnější dobu, která neomezuje vaše pohodlí. Modernizaci wellness centra jsme rozprostřeli do celého roku 2014 a rozdělili na tři fáze realizace, tak abychom do roku 2015 vstoupili již v novém konceptu.

3 fáze rekonstrukce wellness Ostrov

V první fázi rekonstrukce jsme kompletně vyměnili veškerou technologickou část provozu. Zrekonstruovali jsme šatny, sociální zařízení a prostor pro masáže tak, abychom zajistili nejvyšší úroveň hygieny a technologické vyspělosti provozu. Po dokončení bouracích prací jsme doplnili náš wellness o úplně novou finskou saunu pro 5 osob značky DYNTAR, vířivku USSPA pro 5 osob a parní saunu pro 4 osoby. Při výstavbě jsme kladli důraz na ty nejlepší materiály, ale i na to, co dělá náš wellness unikátním – neodolatelný výhled na panorama skal díky velkoplošným oknům. Ten je nyní dominantou nejen při relaxaci ve vířivce.

V druhé fázi, rekonstrukce wellness, jejíž dokončení plánujeme na závěr roku, se můžete těšit na zcela novou relaxační zónu. V ní bude velký dětský koutek pro nejmenší i odrostlé děti, možnost posezení a relaxace. Samozřejmostí bude i bar, který se kromě standardní nabídky občerstvení zaměří také na rozlévaná šumivá vína z celého světa. Pracovní název baru je proto „Bubble bar“. Díky špičkovým technologiím konzervace vín, kterou používáme v naší restauraci, bude možnost ochutnat po skleničce ta nejlepší Prosecca, Crémanty, nebo Champagne, a to včetně ročníkových.

Ve třetí fázi kterou spustíme v průběhu zimy, budeme stavět venkovní část wellness centra o ploše cca 450 m2. Těšit se můžete na relaxaci na čerstvém vzduchu na sedacích vacích FatBoy, ve venkovní vířivce nebo venkovní finské sauně. Zajímavostí je, že ochlazování po pobytu ve venkovní finské sauně bude možné v nádrži s pramenitou vodou z ostrovského pramene, který je přímo pod hotelem.

Provoz wellness centra není prováděnou rekonstrukcí nijak omezen, k dispozici je vám denně od 8:00 do 21:00. Veškeré stavební práce provádíme tak, abychom nijak neomezovali pohodlí hostů.

 

x