více

 

%name%

%text%

x %fb-like%

Z pestré nabídky masáží si vybere každý

Cítíte úbytek energie? Únavu? Bolí vás záda? Potřebujete ulevit od svalového napětí? Nebo si chcete jenom dopřát příjemnou relaxaci při rekondiční masáži a uvolnit smysly i tělo při aromaterapeutické masáži? Součástí nabídky našich wellness služeb jsou masáže, které provádí naši profesionální maséři.

Poddejte se zlatým rukám našich specialistů

Specialitou našeho hlavního maséra Milana Vavrušky je Dornova metoda, tj. jemná ale dynamická manuální terapie, která vrací klouby a obratle do původních pozic. Tento světoznámý typ terapie Dietera Dorna dokonale ovládá jen pár desítek terapeutů u nás. Milan Vavruška je certifikovaným dornovým terapeutem, s více než dvacetiletou praxí v oboru. Kromě Dornovy metody se Milan specializuje na přírodní léčbu, např. energetickou terapii Reiki; thajské masáže (Milan byl žákem mistra Borise Tichanovského) a kompletní poradenství ve výživě, kineziologii a aromaterapii. Milan se po několikaleté fyzioterapeutické stáži v Irsku, Tibetu a Německu usadil v blízké osadě Rájec u Tisé a pokračuje v rodinné tradici masérů a terapeutů.


Pokud byste během wellness víkendu v našem wellness hotelu rádi využili rekondiční, nebo sportovní masáže, poznáte se s naší masérkou Alenou Vlkovou, DiS. Její doménou jsou právě rekondiční masáže pro odstranění bolestí, svalového napětí nebo křečí. Díky své kvalifikaci profesionální fyzioterapeutky se s vynikajícími výsledky věnuje sportovním masážím pro vrcholové sportovce a dále kompletnímu výživovému a pohybovému poradenství.


Jak Alena, tak Milan doplňují naši nabídku masérských služeb o aromaterapeutické masáže, masáže lávovými kameny nebo thajské masáže. Jejich služeb můžete využít při objednání masáže na recepci kdykoliv během vašeho pobytu; případně formou našich výhodných pobytových wellness balíčků, které jsou součástí nabídky našeho wellness hotelu. Prohlédněte si naši aktuální nabídku masáží.

x