více

 

%name%

%text%

x %fb-like%

Finská sauna s hvězdným nebem

Naše wellness centrum disponuje kromě krytého vyhřívaného bazénu s bublinkovou masáží také vířivkou s výhledem na skály, parní saunou a finskou saunou pro pět osob. Pro naše hosty jsme chtěli jen to nejlepší, proto jsme se při realizaci nové finské sauny spojili s předním českým výrobcem, jičínskou společností Dyntar. Po sérii konzultací jsme zvolili kromě atypického tvaru, zajišťujícího tu nejlepší možnou distribuci tepla; také špičkové materiály a několik malých "vychytávek", které zajistí jen ten nejlepší zážitek.

Kromě charakteristické vůně exkluzivní finské thermo-borovice, ze které je sauna vyrobena, umocňuje zážitek terapie hvězdným nebem a aroma silicemi, které jsou při saunování k dispozici. Ambientní světlo v sauně zajišťuje 55 vývodů optických vláken ve stopě, které plynule mění osvětlení ve všech barvách spektra. Stačí se jen zasnít a nechat se unášet až magicky se měnící atmosférou…

Naše finská sauna je k dispozici hostům wellness centra denně od 8:00 do 21:00, případně po předchozí objednávce při soukromých pronájmech wellness centra. S ohledem na možnost saunování dětí (pouze v doprovodu dospělé osoby) je standardní teplota sauny 85 °C. Po předchozí dohodě lze teplotu zvýšit až na 120 °C, kterou ale doporučujeme pouze zkušeným návštěvníkům finských saun.

 

x